Tuesday, June 20, 2006

Αγώνας Μακράς Διαρκείας

Όλον αυτόν τον καιρό είχα σαν σκοπό να μην πάρω θέση για τις καταλήψεις.. Αλλά ακούγοντας τους εκπροσώπους των συντονιστικών των καταλήψεων στην τηλεόραση μένω άναυδη κάθε φορά.. Δεν αναφέρομαι στις απόψεις που υποστηρίζουν ούτε με ενδιαφέρει να τις σχολιάσω. Αλλά ο λόγος τους.. πιο ξύλινο και φανατισμένο λόγο δεν ακούς ούτε από τον πολιτικό που κάθεται δίπλα τους. Απαντήσεις που θυμίζουν ρομπότ, με συγκεκριμένες εκφράσεις που τις έχουμε μάθει πια απέξω όλοι. Στατικές απόψεις, που λες και τους έχουν υπνωτίσει για να μένουν κολλημένοι σε αυτές και να μην ακούνε ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Κι όλα αυτά από άτομα ηλικίας γύρω στα 22 (εντάξει μερικοί έχουν "ξεμείνει" και έχουν φθάσει τα 27, δε θα κολλήσουμε εκεί..). Είναι θλιβερό..

Α!Έχω βαρεθεί και αυτό το επιχείρημα περί πλειοψηφίας που ψηφίζει για κατάληψη. Θες αγώνα πραγματικό; πραγματική θυσία; τότε κάνε αποχή!Να δουμε εκεί πια πλειοψηφία θα σε ακολουθήσει αλλά και για να σεβαστείς τη "μειοψηφία" που έχει αντίθετη άποψη..

1 comment:

Andria said...

Όποιοι δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν στις συνελεύσεις και είναι κατά των καταλήψεων είναι άξιοι της μοίρας τους..

Η πλάκα είναι ότι προχθές άκουσα στην τηλεόραση ότι το υπουργείο αμφισβητεί την πλειοψηφία και γι αυτό προτίνει αντί της κατάληψης οι διαφωνούντες να κάνουν αποχή.. ούτε στο μυαλό μου να είχαν μπει..